Szolgáltatások

Weboldalkészítés

A kiemelkedő üzleti sikerekhez ma már elengedhetetlen, hogy vállalkozásod könnyen megtalálható legyen az interneten és modern, bizalmat építő online megjelenése legyen. Építsük fel közösen digitális marketinged központját!

 • Weboldal fejlesztés

  Gyors, reszponzív, könnyen kezelhető és fejleszthető WordPress alapú weboldalalkészítés, rövid határidővel. Előre elkészített kinézetekkel / sablonokkal nem dolgozunk.

 • Webdesign (UX,UI)

  Modern, letisztult és felhasználóbarát weboldal, webshop és landing page design készítés.

 • Tárhelyszolgáltatás

  Szupergyors web-és email tárhely ügyintézéssel és beállítással, hogy ne kelljen technikai feladatokkal foglalkoznod. A tárterület mérete 1GB-tól akár több TB-ig bővíthető.

 • Weboldal karbantartás

  Tartalomkezelő rendszer és bővítmények frissítése. Tartalmak aktualizálása. Weboldal működésének monitorozása. Fontos, hogy online megjelenésed mindig naprakész és biztonságos legyen.

 • Webszövegírás

  A profi webszöveg az adott célközönség igényeire szabott, hogy hatékonyan kommunikálja a vállalkozás üzenetét és termékeit / szolgáltatásait. Kulcsfontosságú a konverziók növelése érdekében, ami hozzájárul az online értékesítés és az üzleti növekedés sikeréhez.

Arculat, kreatív munkák

Emelkedj ki versenytársaid közül! Professzionális és egyedi vizuális megjelenéseddel terméked / szolgáltatásod garantáltan vonzóbb lesz célcsoportod számára.

 • Arculattervezés

  Logó, névjegykártya, e-mail aláírás és egyéb arculati elemek tervezése. Az egységes és egyedi vizuális megjelenés segít kiépíteni és erősíteni a márkaidentitást, ami hozzájárul a vállalkozás hitelességéhez és felismerhetőségéhez.

 • Fotó és videó készítés

  Profi fotók és videók létrehozásával új ügyfeleket nyerhetsz meg, fenntarthatod a meglévő közönséged figyelmét. Erősíti a márkaidentitást. Az esztétikus és minőségi vizuális tartalom együtt jár azzal, hogy meggyőzőbbé válik az üzenet, így erősíti a vásárlási szándékot, ezért elengedhetetlen a sikeres vállalkozáshoz.

Online, digitális marketing

Sajnos ma már nem elég néhány Facebook poszt ahhoz, hogy sikeres legyen vállalkozásod online, viszont a megfelelő stratégiával, a jól megválasztott értékesítési-és marketingcsatornák használatával kiemelkedő eredmények érhetőek el.

 • Marketing stratégia

  Mielőtt nekiállsz bármilyen online tevékenységnek erősen ajánlott véggigondolni vállalkozásod marketingjének stratégiai kérdéseit. Például: Milyen célokat szeretnél elérni rövid, közép-és hosszú távon? Mitől különleges a vállalkozásod? Mik az erősségeid, gyengeségeid? Kinek akarsz eladni? Milyen igényeik, vágyaik félelmeik vannak? stb.

 • Google Business Profile

  A Google Business Profilok kiemelt helyet kapnak a Google találatai között, ezért érdemes foglalkoznod vele! Amiben segítünk: regisztráció, tulajdonigazolás, konfiguráció és optimalizálás.